Public Library Directors Summit

Vermont State House, Montpelier, VT

Wednesday, October 23rd, 2019

9:30am to 4:30pm

Time	Topics	Presenter	Time Allotted
9:00am - 9:30am	Networking	Attendees	30 min.
9:30 am – 9:35 am	Welcome	Jason Broughton	5 min.
9:35 am to 10:00 am	Special Populations / ABLE Library ABLE Athletes Club ABLE Book Group ABLE Memory Café ABLE Art Installation	Vin Livoti, Ph.D.	25 min.
10:00am - 10:20am	Summer Reading & Youth Services Updates	Jennifer Johnson	20 min.
10:25am - 10:50am	VTLIB Financials - Reporting Requirements for all sub- grantees	Cherie Yaeger Lauren Wallace	25 min.
10:50am – 11:00am	BREAK	BREAK	10 min.
11:00am -11:50am	Information & Access	Tom McMurdo April Shaw Joshua Muse Lauren Wallace	40 min.
11:50am - 1:00pm	LUNCH	LUNCH	70 min.

	In the afternoon, participants h	ave a choice of attending:			
	Large-Sized Librarie	s Conversations			
	- OR -				
Small & Rural Sized Libraries Conversations					
1:00pm to 4:30pm	Large Public Libraries & Director Conversations	Lara Keenan	210 min.		
(Large Libraries - Serving Populations over 5000)					
1:00pm to 2:50pm	Resource Sharing Exploration & Discussion	Joy Worland	110 min.		
(Small & Rural Libraries)					
3:00pm to 4:30pm	Information Technology	Joy Worland Josh Muse	90 min.		
(Small & Rural Libraries)					